Uitvaart Meppel

Een uitvaart in Meppel regelen? Hét Uitvaart Team staat voor u klaar op het gebied van uitvaartverzorging in de regio Meppel. Wij vinden het belangrijk dat u met aandacht en in rust afscheid kunt nemen. Daarom nemen wij de zorgen voor de organisatie van de uitvaart zoveel mogelijk voor u uit handen. We bereiden de uitvaart in Meppel stap voor stap voor. Op basis van de familiewensen helpen wij u uiteindelijk bij het nemen van de juiste beslissingen. Zodat u terug kunt kijken op een waardevol afscheid van uw dierbare.

Contact opnemen met Hét Uitvaart Team

Een persoonlijke uitvaart in Meppel en omgeving

Hét Uitvaart Team staat garant voor een persoonlijke, respectvolle en kwalitatief goed verzorgde uitvaart in Meppel en omgeving. We werken met een klein team van gedreven mensen, die op een integere, respectvolle wijze samenwerken met nabestaanden om er, ondanks het verdriet, een mooie uitvaart van te maken; waardig en passend bij de overledene en de nabestaanden. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, persoonlijk contact, goed luisteren en creatief zijn. Ook het kostenaspect van een uitvaart in Meppel verliezen wij niet uit het oog.

Wij werken vanuit de behoeftes en wensen van de families die wij begeleiden om het afscheid de aandacht te geven die het verdient. Bovendien heeft u binnen ons team van betrokken professionals altijd een vast contactpersoon die u vóór, tijdens en na de gehele uitvaart in Meppel bijstaat.

Allen werken met dezelfde visie: werken vanuit je hart, met aandacht en tijd voor nabestaanden. Ons team bestaat uit Anne Hoeksma, Sandra Burger, Susanne Oomkens en Joni van Pul.

De mogelijkheden voor uitvaartverzorging in en rondom Meppel

Qua uitvaartverzorging voor de uitvaart in Meppel en omgeving is er veel mogelijk. Wij werken niet volgens de standaardprocedures, maar streven samen met u naar een persoonlijk en passend afscheid. Wij kunnen u op veel gebieden hulp bieden, waarbij wij het budget van een uitvaart in Meppel en omgeving niet uit het oog verliezen. Hierbij kunt u denken aan:

(hulp bij) de laatste verzorging van de overledene;

het uitkiezen van een kist;

rouwvervoer;

het verzorgen van de aangifte van overlijden;

waardig opbaren van de overledene;

afscheid nemen met tijd en aandacht;

rouwboeketten;

rouwdrukwerk;

een verzekering.

Begraven of cremeren in Meppel

Hét Uitvaart Team staat u bij bij het verzorgen van een uitvaart in Meppel en omgeving. Meppel biedt voldoende mogelijkheden voor een afscheidsdienst, een begrafenis en een crematie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende budgetten.

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart in Meppel en omgeving staan wij voor u klaar. In deze moeilijke tijd moet er nog veel geregeld worden en start het proces van rouwverwerking. Wij helpen u daarom na de uitvaart in Meppel en omgeving graag bij de afhandeling van praktische zaken en bijvoorbeeld met het ontwerpen van een dankbetuiging.

Uitvaartwensen uitvaart in Meppel voorbespreken

Steeds meer mensen willen tijdens het leven de wensen voor hun afscheid bespreken en vastleggen. Hét Uitvaart Team gaat hierover graag vrijblijvend met u in gesprek. We bespreken de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen in alle rust. U ontvangt vervolgens van ons een overzicht van de wensen die u heeft benoemd voor uw afscheid en een overzicht van de te verwachten kosten.

We zijn graag uw gesprekspartner als het gaat om uw uitvaart. Er is meer mogelijk dan koffie en cake, een zwarte rouwauto en een hoge hoed. Laat u inspireren en laat uw afscheid een spiegel van uw leven zijn.

Uw eigen afscheid bespreken doet u niet zomaar. Wanneer u het lastig vindt om dit persoonlijk met ons te bespreken bieden wij u de mogelijkheid om uw laatste wensen vast te leggen in het wensenboekje van Hét Uitvaart Team. Bewaar dit document bij uw belangrijke papieren en breng een naaste hiervan indien gewenst op de hoogte.

Neem vrijblijvend contact op met Hét Uitvaart Team om uw wensen met ons te bespreken.

Meer informatie over een uitvaart in Meppel en omgeving?

Heeft u vragen over uitvaartverzorging of over een uitvaart in Meppel en omgeving, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking met Hét Uitvaart Team? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 29 06 06 33 of per e-mail info@omegauitvaartzorg.nl.

Bij een melding van overlijden staan wij dag en nacht voor u klaar in de regio Meppel, Westerveld, De Wolden, Midden-Drenthe, Weststellingwerf en Steenwijkerland.