Uitvaart in De Wolden: persoonlijk en dichtbij

Een waardig en persoonlijk afscheid wil iedereen. Hét Uitvaart Team zorgt samen met u voor een mooi en betekenisvol afscheid in de regio van De Wijk, Koekange, Ruinerwold, Ruinen en Zuidwolde. Zonder tijdsdruk, maar juist met tijd en aandacht. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen u. Op de manier zoals u dat wilt. We vertellen u er graag meer over.

Contact opnemen met Hét Uitvaart Team

Hét Uitvaart Team in gemeente De Wolden

Vertrouwen is de basis van een mooie uitvaart. Hét Uitvaart Team staat garant voor een persoonlijke, respectvolle en kwalitatief goed verzorgde uitvaart in De Wolden. We werken met een klein team van gedreven mensen, die op een integere, respectvolle wijze samenwerken met nabestaanden om er, ondanks het verdriet, een mooie uitvaart van te maken; waardig en passend bij de overledene en de nabestaanden. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, persoonlijk contact, goed luisteren en creatief zijn. Ook het kostenaspect van een uitvaart in De Wolden verliezen wij niet uit het oog.

U wordt gedurende de week van afscheid bijgestaan door één van onze uitvaartprofessionals. Ons team bestaat uit Anne Hoeksma, Sandra Burger, Susanne Oomkens en Joni van Pul.

De mogelijkheden voor een uitvaart in De Wolden

Wij kennen de omgeving goed en zijn op de hoogte van alle mogelijkheden voor het verzorgen van een mooie uitvaart in De Wolden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende budgetten. Wij adviseren u graag en luisteren hierbij naar uw wensen en ideeën.

Een mooi afscheid in De Wolden, voor iedereen

Wist u dat u de plek voor een afscheid zelf mag kiezen? Maak het afscheid persoonlijk door te kiezen voor een bijzondere locatie waar u mooie herinneringen aan heeft. Denk aan uw eigen tuin, uw favoriete restaurant of een plek in de natuur.

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft bent u vrij om te kiezen voor een uitvaartondernemer die bij u past. U bent van harte welkom bij Hét Uitvaart Team. Ook wanneer u geen verzekering heeft.

Wel zo persoonlijk, een uitvaartonderneming met uitvaartverzorgers uit regio De Wolden

Wij helpen u met alles rondom een uitvaart in De Wolden. Van het overlijden melden bij de gemeente tot het verzorgen van de rouwbloemen, een rouwauto, het maken van een fotopresentatie en het ontwerpen van een rouwkaart. Wilt u liever zelf iets doen? Dan staan wij u bij en krijgt u van ons advies. We regelen samen alles naar uw wens.

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart in De Wolden en omgeving staan wij voor u klaar. In deze moeilijke tijd moet er nog veel geregeld worden en start het proces van rouwverwerking. Wij helpen u daarom na de uitvaart in De Wolden graag bij de afhandeling van praktische zaken en bijvoorbeeld met het ontwerpen van een dankkaart.

Uitvaartwensen uitvaart in De Wolden voorbespreken

Steeds meer mensen willen tijdens het leven de wensen voor hun afscheid bespreken en vastleggen. Hét Uitvaart Team gaat hierover graag vrijblijvend met u in gesprek. We bespreken de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen in alle rust. U ontvangt vervolgens van ons een overzicht van de wensen die u heeft benoemd voor uw afscheid en een overzicht van de te verwachten kosten.

We zijn graag uw gesprekspartner als het gaat om uw uitvaart. Er is meer mogelijk dan koffie en cake, een zwarte rouwauto en een hoge hoed. Laat u inspireren en laat uw afscheid een spiegel van uw leven zijn.

Uw eigen afscheid bespreken doet u niet zomaar. Wanneer u het lastig vindt om dit persoonlijk met ons te bespreken bieden wij u de mogelijkheid om uw laatste wensen vast te leggen in het wensenboekje van Hét Uitvaart Team. Bewaar dit document bij uw belangrijke papieren en breng een naaste hiervan indien gewenst op de hoogte.

Neem vrijblijvend contact op met Hét Uitvaart Team om uw wensen met ons te bespreken.

Meer informatie over een uitvaart in De Wolden?

Heeft u vragen over uitvaartverzorging of uitvaart in De Wolden, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking met Hét Uitvaart Team? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 29 06 06 33 of per e-mail info@omegauitvaartzorg.nl.

Bij een melding van overlijden staan wij dag en nacht voor u klaar in de regio Meppel, Westerveld, De Wolden, Midden-Drenthe, Weststellingwerf en Steenwijkerland.