Uitvaart in de gemeente Weststellingwerf

Voor een uitvaart in de gemeente Weststellingwerf staat Hét Uitvaart Team voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat u met aandacht en in rust afscheid kunt nemen. Daarom nemen wij de zorgen voor de organisatie van de uitvaart zoveel mogelijk voor u uit handen. We bereiden de uitvaart in Weststellingwerf stap voor stap voor. Op basis van uw  wensen helpen wij u uiteindelijk bij het nemen van de juiste beslissingen. Zodat u terug kunt kijken op een waardevol afscheid van uw dierbare.

Contact opnemen met Hét Uitvaart Team

Hét Uitvaart Team staat u bij in Weststellingwerf

We werken met een klein team van gedreven mensen, die op een integere, respectvolle wijze samenwerken met nabestaanden om er, ondanks het verdriet, een mooie uitvaart van te maken; waardig en passend bij de overledene en de nabestaanden. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, persoonlijk contact, goed luisteren en creatief zijn. Ook het kostenaspect van een uitvaart in Weststellingwerf verliezen wij niet uit het oog.

Wij werken vanuit de behoeftes en wensen van de families die wij begeleiden om het afscheid de aandacht te geven die het verdient. Bovendien heeft u binnen ons team van betrokken professionals altijd een vast contactpersoon die u vóór, tijdens en na de gehele uitvaart in Weststellingwerf bijstaat.

Allen werken met dezelfde visie: werken vanuit je hart, met aandacht en tijd voor nabestaanden. Ons team bestaat uit Anne Hoeksma, Sandra Burger, Susanne Oomkens en Joni van Pul.

Hét Uitvaart Team: persoonlijke uitvaartverzorging in Weststellingwerf

Een waardig afscheid begint bij de wensen van u en uw familie. Respect en kwaliteit vinden wij hierbij erg belangrijk. Aan de hand van uw wensen en uw budget organiseren wij samen met u een persoonlijke uitvaart in Weststellingwerf. Een mooie herinnering aan uw dierbare. U wordt daarbij ondersteund door uw persoonlijke uitvaartbegeleidster. Een vast en vertrouwd gezicht tijdens de dagen van afscheid.

Begraven of cremeren in Weststellingwerf

Hét Uitvaart Team staat u bij bij het verzorgen van een uitvaart in Weststellingwerf. Deze regio voldoende mogelijkheden voor een afscheidsdienst, een begrafenis en een crematie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende budgetten.

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart in Weststellingwerf staan wij voor u klaar. In deze moeilijke tijd moet er nog veel geregeld worden en start het proces van rouwverwerking. Wij helpen u daarom na de uitvaart in Weststellingwerf  graag bij de afhandeling van praktische zaken en bijvoorbeeld met het ontwerpen van een dankbetuiging.

Uitvaartwensen uitvaart in Weststellingwerf voorbespreken

Hét Uitvaart Team is graag uw gesprekspartner als het gaat om uw uitvaart. Er is namelijk meer mogelijk dan koffie en cake, een zwarte rouwauto en een hoge hoed. Laat u inspireren en laat uw afscheid een spiegel van uw leven zijn.

Uw eigen afscheid bespreken doet u niet zomaar. Wanneer u het lastig vindt om dit persoonlijk met ons te bespreken bieden wij u de mogelijkheid om uw laatste wensen vast te leggen in het wensenboekje van Hét Uitvaart Team. Bewaar dit document bij uw belangrijke papieren en breng een naaste hiervan indien gewenst op de hoogte.

Neem vrijblijvend contact op met Hét Uitvaart Team om uw wensen met ons te bespreken.

Meer informatie over een uitvaart in Weststellingwerf

Heeft u vragen over uitvaartverzorging of uitvaart in Weststellingwerf, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking met Hét Uitvaart Team? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 29 06 06 33 of per e-mail info@omegauitvaartzorg.nl.

Bij een melding van overlijden staan wij dag en nacht voor u klaar in de regio Meppel, Westerveld, De Wolden, Midden-Drenthe, Weststellingwerf en Steenwijkerland.