Uitvaart in de gemeente Westerveld

Een uitvaart in de gemeente Westerveld regelen? Hét Uitvaart Team staat voor u klaar op het gebied van uitvaartverzorging in de regio Westerveld (Havelte, Diever, Dwingeloo, Frederiksoord, Uffelte, Vledder, Wapse, Wilhelminaoord). Wij vinden het belangrijk dat u met aandacht en in rust afscheid kunt nemen. Daarom nemen wij de zorgen voor de organisatie van de uitvaart zoveel mogelijk voor u uit handen. We bereiden de uitvaart in Westerveld stap voor stap voor. Op basis van uw  wensen helpen wij u uiteindelijk bij het nemen van de juiste beslissingen. Zodat u terug kunt kijken op een waardevol afscheid van uw dierbare.

Contact opnemen met Hét Uitvaart Team

Hét Uitvaart Team staat u bij in Westerveld

Hét Uitvaart Team staat garant voor een persoonlijke, respectvolle en kwalitatief goed verzorgde uitvaart in de gemeente Westerveld (Havelte, Diever, Dwingeloo, Frederiksoord, Uffelte, Vledder, Wapse, Wilhelminaoord).

We werken met een klein team van gedreven mensen, die op een integere, respectvolle wijze samenwerken met nabestaanden om er, ondanks het verdriet, een mooie uitvaart van te maken; waardig en passend bij de overledene en de nabestaanden. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, persoonlijk contact, goed luisteren en creatief zijn. Ook het kostenaspect van een uitvaart in Westerveld verliezen wij niet uit het oog.

Wij werken vanuit de behoeftes en wensen van de families die wij begeleiden om het afscheid de aandacht te geven die het verdient. Bovendien heeft u binnen ons team van betrokken professionals altijd een vast contactpersoon die u vóór, tijdens en na de gehele uitvaart in Westerveld bijstaat.

Allen werken met dezelfde visie: werken vanuit je hart, met aandacht en tijd voor nabestaanden. Ons team bestaat uit Anne Hoeksma, Sandra Burger, Susanne Oomkens en Joni van Pul.

Een overlijden in de gemeente Westerveld melden

Na het overlijden van uw dierbare kunt u contact opnemen met Hét Uitvaart Team om u bij te staan.  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 06 - 29 06 06 33.  Samen met u bepalen we de te nemen stappen. Op de dag van overlijden zijn er al veel zaken die wij van u kunnen overnemen, zodat u met tijd en aandacht afscheid kunt nemen. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van aangifte van overlijden bij de Burgerlijke Stand en het ontwerpen van rouwdrukwerk voor de uitvaart in Westerveld.

De mogelijkheden voor uitvaartverzorging in de gemeente Westerveld

Qua uitvaartverzorging voor de uitvaart in de gemeente Westerveld is er veel mogelijk. Wij werken niet volgens de standaardprocedures, maar streven samen met u naar een persoonlijk en passend afscheid. Wij kunnen u op veel gebieden hulp bieden, waarbij wij het budget van een uitvaart in Westerveld niet uit het oog verliezen. Hierbij kunt u denken aan:

(hulp bij) de laatste verzorging van de overledene;

het uitkiezen van een kist;

rouwvervoer;

het verzorgen van de aangifte van overlijden;

waardig opbaren van de overledene;

afscheid nemen met tijd en aandacht;

rouwboeketten;

rouwdrukwerk;

een verzekering.

Belangrijke keuzes bij uitvaartverzorging in Westerveld

Bij het regelen van een uitvaart in de gemeente Westerveld moeten er veel belangrijke keuzes gemaakt worden. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes in deze moeilijke tijd. Kiest u voor begraven of cremeren? En op welke plaats wilt u dat de uitvaart plaatsvindt? Hét Uitvaart Team kunt u inschakelen voor uitvaartverzorging in Westerveld. Wij verzorgen tevens uitvaarten in de regio Meppel, Nijeveen, De Wolden, Steenwijkerland, Midden-Drenthe en Weststellingwerf.

Een mooie uitvaart hoeft niet veel te kosten, het zit ‘m in de kleine dingen. Samen met u gaan we op zoek naar de meest passende en persoonlijke invulling voor een uitvaart in Westerveld. Het is belangrijk om te zorgen voor een mooie kist, klinkende muziek en het juiste rouwboeket. Bij al deze keuzes is het van belang dat de wensen van de overledene ook worden meegenomen. Tot slot besteden wij aandacht aan de kosten en verzekering van uitvaartverzorging in Westerveld.

Vertrouwd adres voor persoonlijk afscheid

Wij staan garant voor een kwalitatief goed verzorgde uitvaart nabij Westerveld. Met tijd en aandacht, vanuit het hart geven wij vorm aan uw persoonlijke wensen. Met onze hulp wordt de uitvaart als een spiegel van het leven van uw dierbare. Hét Uitvaart Team is een vertrouwd adres voor uw uitvaart in Westerveld.

Na de uitvaart

Ook na de uitvaart in de gemeente Westerveld staan wij voor u klaar. In deze moeilijke tijd moet er nog veel geregeld worden en start het proces van rouwverwerking. Wij helpen u daarom na de uitvaart in Westerveld graag bij de afhandeling van praktische zaken en bijvoorbeeld met het ontwerpen van een dankbetuiging.

Uitvaartwensen uitvaart in Westerveld voorbespreken

Steeds meer mensen willen tijdens het leven de wensen voor hun afscheid bespreken en vastleggen. Hét Uitvaart Team gaat hierover graag vrijblijvend met u in gesprek. We bespreken de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen in alle rust. U ontvangt vervolgens van ons een overzicht van de wensen die u heeft benoemd voor uw afscheid en een overzicht van de te verwachten kosten.

We zijn graag uw gesprekspartner als het gaat om uw uitvaart. Er is meer mogelijk dan koffie en cake, een zwarte rouwauto en een hoge hoed. Laat u inspireren en laat uw afscheid een spiegel van uw leven zijn.

Uw eigen afscheid bespreken doet u niet zomaar. Wanneer u het lastig vindt om dit persoonlijk met ons te bespreken bieden wij u de mogelijkheid om uw laatste wensen vast te leggen in het wensenboekje van Hét Uitvaart Team. Bewaar dit document bij uw belangrijke papieren en breng een naaste hiervan indien gewenst op de hoogte.

Neem vrijblijvend contact op met Hét Uitvaart Team om uw wensen met ons te bespreken.

Meer informatie over een uitvaart in Westerveld?

Heeft u vragen over uitvaartverzorging of uitvaart in de gemeente Westerveld of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking met Hét Uitvaart Team? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 29 06 06 33 of per e-mail info@omegauitvaartzorg.nl.

Bij een melding van overlijden staan wij dag en nacht voor u klaar in de regio Meppel, Westerveld, De Wolden, Midden-Drenthe, Weststellingwerf en Steenwijkerland.